Účtovná závierka pre fyzické osoby vykonávajúce podnikateľskú činnosť za rok 1994 - Kardoš, Štefan
Pracovná pomôcka pre fyzické osoby účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva, ktoré vykonávajú podnikateľskú alebo inú zárobkovú činnosť, pri zostavovaní výkazu o príjmoch a výdavkoch a výkazu o majetku a záväzkoch pri vedení jednoduchého účtovníctva. Prehľad súvisiacich všeobecne záväzných právnych predpisov. Platná účtovná metodika a výkazy, harmonogram prác, organizačné a účtovné úkony, uzatváranie účtovných kníh.