Bariéry a možnosti revitalizácie podnikovej sféry - Staněk, Peter
Finančné problémy podnikovej sféry. Koncepcia multizdrojového prístupu (bankový sektor, štátny rozpočet, verejnoprávne fondy, zdroje na regionálnej a miestnej úrovni, zahraničný kapitál, vnútorné zdroje). Bariéry, ktoré limitujú možnosti slovenskej ekonomiky. Regionálne parametre oživenia slovenských podnikov. Systémové súvislosti vzťahu štátu a hospodárskych subjektov. Sústava finančnej a nefinančnej pomoci.