Jak posoudit finanční zdraví firmy Finanční analýza pro investory: bankéře, brokery, manažery, podnikatele i drobné akcionáře - Blaha, Z.S
Ukážka z publikácie vydanej nakladateľstvom MANAGEMENT PRESS v Prahe. Autori venujú pozornosť konštrukcii a interpretácii takých ukazovateľov, ktoré majú význam pre investičné rozhodovanie a pre hodnotenie výročných správ firiem.