Vojdite do počítača Komerčná éra virtuálnej reality u nás pred štartom - Ondovčíková, I.
Nové možnosti počítačových technológií, využívanie virtuálnej reality (VR). Práca s VR systémom a možnosti aplikácie VR v praxi. Vysvetlenie pojmu virtualita. Vysvetlenie konkrétnych prípadov vnorenia sa do umelého sveta. Perspektívy využitia systémov VR v ťažkom strojárstve a špeciálnej výrobe v oblasti výskumu a vývoja. Možnosti využitia VR systému na slovenskom a českom trhu.