Sociální zabezpečení ve Francii - Dostal, J.
Francúzsky systém sociálneho zabezpečenia je založený na troch hlavných subsystémoch: - zdravotníctvo, - starostlivosť o rodinu a mládež, - starostlivosť o starých a chorých občanov. História sociálneho poistenia. Doplnkové dôchodkové systémy vo Francúzsku.