Koncepční řešení nového registru ekonomických subjektů - Petrikovits, Ebbo
Obsahovo-metodické a organizačno-technologické koncepčné riešenie nového registra zachycujúceho všetky ekonomické subjekty činné v ČR. Postupné kroky transformácie existujúceho registra spravodajských jednotiek. Vznik registra a popis súčasného stavu Registra spravodajských jednotiek ČR. Charakteristika 1. prvej etapy riešenia štatistického registra ekonomických subjektov (RES), 2. druhej etapy - riešenie univerzálneho administratívneho registra. Legislatívne zabezpečenie. Technické zabezpečenie - centrálny počítač pod operačným systémom UNIX, systém riadenia bázy dát Oracle. Software.