Ekonomie strany nabídky - Straka, I.
Konštituovanie ekonómie strany ponuky. Základná koncepcia ekonómie strany ponuky. Lafferova krivka. Vplyv daňových sadzieb na ekonomické podnety. Prínos ekonómie strany ponuky pre ekonomické myslenie a hospodársku politiku 20. storočia. Rozšírenie neoklasického modelu správania ekonomického subjektu o vplyvy štátu, hlavne o vplyvy daní.