Tajomstvá úspechu čínskej ekonomickej reformy - Klinec, I.
Americký futurológ John Naisbitt v knihe "Globálny Paradox" o čínskej ekonomickej reforme. Po r. 2000 by sa čínska ekonomika mohla stať väčšou ako spojené ekonomiky vyspelých priemyselných krajín dovedna. Výhody Číny oproti Rusku. Dôvody úspechu ekonomickej reformy.