Dlhopisy sú výhodnou formou sporenia Zisk na rozdiel od akcií je zaručený a kvantifikovaný vopred - Kajan, Miroslav
Viacero výhod, ktoré poskytujú dlhopisy pre profesionálnych investorov v porovnaní s akciami. Dlhopisy sú upravené zákonom č.530/1991 Zb. Z hľadiska rizikovosti patria dlhopisy k najbezpečnejším možným kapitálovým investíciám. Kúpa dlhopisu na burze, kurz na kapitálovom trhu. Výhody dlhopisov oproti akciám. Výnosy z dlhopisu. Emisia dlhopisov.