Slovenská ekonomika na križovatke. 2 - Prno, Ignác
Prístup po prevode vlastníctva v transformujúcej sa ekonomike. Výber pre Slovensko najvhodnejších činností, preferencia jednotlivých odvetví. Možnosti a obmedzenia trhu. Stratégia vnútropodnikového vývoja. Geopolitické záujmy.