Šancu privatizovať by mal mať každý Najtransparentnejším spôsobom privatizácie štátneho majetku by bol predaj akcií na burzách - Kajan, Miroslav
Postavenie Fondu národného majetku SR ako samostatnej nezávislej právnickej osoby. Vznik FNM na základe zákona SNR č.253/1991 Zb. Rozdielne postoje a názory okolo jeho postavenia a nezávislosti. Výkon práv akcionára pomocou externistov. Postavenie FNM ako pasívneho vlastníka. Majetok FNM a jeho predaj. Príjmy a výdavky FNM v roku 1993 - tab. Metódy predaja podnikov.