Odborársky kongres o službách v cestovnom ruchu - Kuliffay, G.
V novembri 1993 sa konal v Grenade odborársky kongres o službách cestovného ruchu (CR). Cestovný ruch sa podieľa 12 perc. na HDP a s ročnými príjmami 500 mld. USD sa stal najväčším odvetvím svetového hospodárstva. Rozvoj domáceho i zahraničného CR. Politika rozvoja CR v krajinách OECD, rozvojových krajinách a transformujúcich sa krajinách. Zamestnanci v odvetví CR a ich organizovanosť v odboroch. Zaručenie práva združovať sa v odboroch.