Ponuka z podnikateľskej kuchyne Prvé kontakty s potenciálnym zákazníkom - Filo, Peter
Dôležitý význam zostavenia informačnej ponuky najmä u firiem so širokým ortimentom. Ponukový list ako dôležitý marketingový materiál. Priebeh spracovania ponuky kombinovaného výrobku v dvoch fázach. Formulácia podnikateľských zásad.