Revolúcia v Amerike: nová ekonomika - Jasinowski, J.
Prezident americkej Národnej asociácie výrobcov Jerry Jasinowski o ofenzíve USA na ekonomickom fronte. Výrobná revolúcia - transformácia v americkej ekonomike. Prvenstvo USA v globálnom konkurenčnom boji (vývoz, produktivita). Úplný manažment kvality (TQM). Investície a použitie informačných technológií. Právomoci zamestnancov. Inovácia vo vývoji výrobkov a v službách. Vplyv výrobnej revolúcie na kľúčové miery makroekonomického výkonu.