Dovozní cla od ledna nižší Liberalizace světového obchodu po Uruguayském kole - Průša, Milan
Uruguajské kolo GATT a liberalizácia svetového obchodu. Priemyselné výrobky. Poľnohospodárske výrobky. Netarifné opatrenia na priemyselné výrobky. Zmeny českých dovozných ciel.