Slobodné ekonomické zóny - zahraničné investície ako jedna z foriem transferu technológií - Paštrnáková, N.
Formy transferu technológií vo vyspelých ekonomikách (transnacionálne korporácie). R. 1976 členské štáty OECD prijali Deklaráciu a Rozhodnutia o medzinárodných investíciách a mnohonárodných podnikoch. Národný režim slobodných ekonomických zón v SR, podmienky úspechu. Regulačné úlohy štátu a regiónu. Riziká slobodných ekonomických zón.