K cíli čtvrt století Nejambicióznější liberalizační proces v mezinárodním obchodě odstartován - Sekera, J.
APEC - projekt Ázijsko-pacifickej ekonomickej spolupráce 18 krajín ázijsko-tichomorskej oblasti. Z histórie vzniku APEC. Návrh programových dokumentov APEC. Vzťah členských krajín APEC ku GATT. GATT ako východisko pre liberalizáciu medzinárodného obchodu. Bogorská deklarácia - začiatok koordinácie procesu liberalizácie medzinárodného obchodu.