Vízia novej Európy - Santer, J.
Predseda Európskej komisie Jacques Santer o štruktúrnych systémových problémoch EÚ po maastrichtskej dohode. Zhodnotenie dosiahnutých zlepšení v politickej spolupráci. Priority a problémy európskej integrácie. Komplexné obchodné problémy, otvorenosť trhov. Spoločná bezpečnostná politika a obrana.