Česká ekonomika není chudý příbuzný Rozšíření Evropské unie na východ - Serghi, B.S
Situácia v krajinách EÚ pred vstupom do záverečnej fázy Európskej menovej únie (EMÚ). Hrubý verejný dlh európskych krajín vo vzťahu k HDP. Deficit štátneho rozpočtu európskych krajín vo vzťahu k HDP. Situácia v Českej republike. Prebytkový rozpočet, nízka zadlženosť, rast HDP, rast príjmov. Príjmy na obyvateľa a ich vývoj. 6x v prospech integrácie ČR do EÚ.