Budúcnosť duševného vlastníctva po Uruguajskom kole GATT. 1 Pretrime si zrak - Oman, R.
Referát profesora autorského práva na Právnickej fakulte Univerzity Georgea Washingtona vo Washingtone na zasadnutí Medzinárodného združenia na podporu výučby a výskumu v oblasti duševného vlastníctva - medzinárodnej mimovládnej organizácie združujúcej univerzitných profesorov a právnych vedcov - ATRIP 10.-14.7 1994 v Ľubľane.