Budúcnosť duševného vlastníctva po Uruguajskom kole GATT. 2 - Oman, R.
Referát profesora autorského práva na Právnickej fakulte Univerzity Georgea Washingtona na zasadnutí Medzinárodného združenia na podporu výučby a výskumu v oblasti duševného vlastníctva - ATRIP 10.-14.7.1994 v Ľubľane.