Právna ochrana spotrebiteľa - Roháč, J.
Význam poznania právnej úpravy obchodu, t.j. špeciálnych ustanovení o predaji tovaru v obchode podľa Občianskeho zákonníka. Zodpovednosť za vady predanej veci. Záručná doba pri predaji potravinárskeho tovaru a tovaru dlhodobej spotreby. Záručný list. Odstránenie vady, uplatnenie práva zo zodpovednosti za vady. Súdna ochrana spotrebiteľa. Nárok na náhradu škody.