Potrápíme příští generace? Průběžné fondové financování základního důchodového systému - Vodička, J.
Problematika "fondového" financovania základného dôchodkového systému. Základné možnosti financovania základného systému dôchodkového zabezpečenia. Princípy fungovania priebežného financovania. Systém s rezervami. Niektoré zahraničné skúsenosti. Poučenie pre koncipovanie nového systému dôchodkového poistenia pre ČR.