Kto vie, dokáže viac Vzdelávajú súčasných i budúcich manažérov a podnikateľov - Polakovič, Ivan
Aktivity Ústavu ďalšieho vzdelávania ekonómov pri Ekonomickej univerzite v Bratislave. Zameranie na ďalšie ekonomické vzdelávanie a prípravu manažérov. Vzdelávacie formy Ústavu. Programy pre zamestnaných i nezamestnaných. Špecializačné kurzy pre podnikateľov. Spolupráca zahraničných univerzít a inštitúcií pri formách ďalšieho vzdelávania. Prehľad hlavných vzdelávacích aktivít Ústavu ďalšieho vzdelávania ekonómov a manažérov na jeseň 1994 a rok 1995. Bakalárske štúdium, kurzy, krátkodobé semináre.