Využitie metodiky hodnotovej analýzy - Tureková, H.
Súvislosti medzi metodikou hodnotovej analýzy a zabezpečovaním akosti, tak ako vyplývajú zo základných princípov a cieľov týchto relatívne samostatných metodík, pre zdokonaľovanie výrobkov, výrobných procesov, systémov riadenia i pracovných výkonov.