Manažment v marketingových činnostiach Dôležitá úloha komunikácie - Hölz, R.
Význam znalostí princípov manažmentu v aplikácii marketingových činností v trhovom hospodárstve. Povolanie manažéra, ktorý využívaním prostriedkov efektívnej komunikácie a funkcií plánovania a riadenia, vedenia ľudí má na trhu zabezpečiť spoločenský charakter práce. Obsah jednotlivých funkcií manažmentu - manažérske plánovanie, manažérska organizácia, manažérske riadenie, vedenie ľudí. Popis komunikačného kanála. Popis komunikačných prostriedkov.