Úspešný obchod korunuje dielo Pri rokovaniach využijete ekonomické, ale aj psychologické poznatky - Luptáková, O.
Príprava manažérov na obchodné rokovania. Overené pravidlá, ktoré môžu pomôcť pri obchodných rokovaniach. Atmosféra obchodných rokovaní, dohoda o čase, kompetencie partnera. Stratégia ponuky a ceny. Psychologická stránka obchodných rokovaní.