Obrovský tanier nahrádza kábel Káblová televízia a jej budúce možnosti - Krištofičová, Dagmar
Budovanie siete káblových rozvodov, káblovej televízie na Slovensku. Výhody a nevýhody káblovej televízie. SKT, s.r.o. Bratislava, ktorá buduje káblovú sieť v Bratislave. Prepojiteľné káblové rozvody sa stanú informačnou diaľnicou. Projekt informačnej diaľnice na Slovensku rozrátaný na desiatky rokov. Slovenská spoločnosť pre káblovú televíziu (SSKT), jej pôsobenie v oblasti legislatívy budovania káblových televízií a pri podporovaní dodávateľov televíznych káblových rozvodov.