Teória a prax odpisov z investičného majetku. 1 - Sivák, Rudolf, 1955-
Nadobúdanie investičného majetku, spôsoby a oceňovanie (obstarávacia cena, reprodukčná cena, vlastné náklady). Odpisy z investičného majetku - pojem, dôvody a druhy; faktory ovplyvňujúce výšku odpisov.