Čistotu Žiarskej kotline Výroba hliníka v Závode SNP včera, dnes a zajtra - Berčíková, E.
Modernizácia hlinikárne v Žiari nad Hronom. Výroba hliníka - základňa ďalšieho rozvoja výrobných odvetví, ktoré sú zdrojom energetických úspor. Pôžička a podiel Európskej banky pre obnovu a rozvoj. Novovzniknutá spoločnosť SLOVALCO. Úsilie po finalizácii produkcie. Riešenie ekologických problémov.