Bruselský balíček pre Slovensko - Felix, Jiří
Práca Sekcie vysokých škôl, vedy a techniky MŠV SR. Spolupráca krajín strednej a východnej Európy s Komisiou Európskej únie v oblasti vedecko-technickej činnosti. Slovenské firmy, výskumné ústavy, vysoké školy a pracoviská výskumu a vývoja vedy a techniky sa môžu prostredníctvom MŠV SR zapojiť do projektov v rámci programov PECO'94 alebo COPERNICUS.