Biznis a etika - Remišová, Anna
Hlavné myšlienky konferencie "Biznis a etika", ktorá sa konala v Prahe začiatkom decembra, na podporu rozvoja etických princípov a pravidiel na všetkých úrovniach podnikania. Etika v trhovom hospodárstve - základ pre korektné partnerské vzťahy, pre spoluprácu a kooperáciu, na ktorej je založený svetový hospodársky systém. Výchova k etike na všetkých typoch škôl.