Niektoré charakteristiky sociálno-ekonomických zmien v Slovenskej republike od roku 1989 - Olexa, Milan
Výber najzaujímavejších tém projektu Detského fondu UNICEF "Monitorovanie transformácie v strednej a vo východnej Európe" z oblasti demografie, zdravia, sociálneho zabezpečenia, trhu práce, kriminality, vzdelania a sociálnej transformácie v SR v r. 1989-1993, v niektorých štatistikách aj za r. 1994, na ktorom sa zúčastňuje Štatistický úrad SR.