Automatizovaný faktografický informační systém AFIS/TOS - Hanák, Robert
Budovanie vlastného podnikového automatizovaného informačného systému (AFIS/TOS) v TOS Kuřim, a.s. AFIS/TOS je databázový systém, tvoria ho 2 časti: databázový systém, vyhodnocovací systém. (Príklady tlačových výstupov).