Informačné systémy Dôkladná projektová príprava pomáha realizovať želané informačné funkcie - Cingel, V.
Budovanie informačných systémov na báze počítačových technológií. Projektovanie informačných systémov, riadenie projektu. Proces organizácie práce na projekte. Etapa strategického plánovania a realizačná etapa. Metodika vývoja. Zabezpečovanie kvality. Dokumentácia a správa produktov. Zabezpečenie ochrany informačného systému. Prevádzka a údržba.