Privatizácia bytového fondu - Prelovská, M.
Privatizácia v oblasti bývania podľa zákona č.182/1993 Z.z., z ktorého vyplýva pre mestá a obce odpredať občanom časť svojho bytového fondu. Prehľad o priebehu privatizácie nájomného bytového fondu v SR z pohľadu primátorov a starostov obcí. Prieskum uskutočnený v mesiacoch máj-júl 1994. Údaje z obecných, miestnych a mestských úradov na Slovensku. Dopyt po bytoch a problémy s jeho uspokojovaním. Bytová výstavba v mestách a obciach na Slovensku. Druh a rozsah plánovanej bytovej výstavby.