Družstvá v procese ekonomickej transformácie Prejav predsedu SZSD Ing. S. Adamču na IV. konferencii členov Zväzu - Adamča, S.
Prejav predsedu SZSD Ing. S. Adamču na IV. konferencii členov Zväzu. Vývoj hospodárstva SR a v nadväznosti naň hospodárenie družstiev v r. 1993. Bilancovanie realizovania prijatej stratégie rozvoja spotrebného držstevníctva (schválená v septembri 1992). Klady a nedostatky prijatej stratégie. Finančná pozícia družstiev. Ťarcha úverov. Členská základňa. Úlohy pre r. 1994. Snaha o obnovenie dynamiky rastu družstiev.