Uspořádání podnikatelských jednotek Holdingy a dceřiné společnosti - Marek, K.
Usporiadanie holdingovej sféry - rôzne typy vývoja. Výrobné hospodárske jednotky (VHJ). Podnikové zoskupenia majú často podobu holdingu. Výhody holdingu. Predaj akcií zamestnancom.