Monetární kritéria v systému centrálního plánování - Bulíř, Aleš
Makroekonomické monetárne kritériá v Československu. Základné monetárne kritérium pre celkové pôžičky. Prevádzkové a investičné pôžičky. Obmedzenie plánovanej dynamiky monetárneho agregátu na podnikovú sféru. Výmena peňažnej zásoby za úverovú veličinu.