Firmy a kapitálový trh
Pravidelná príloha časopisu. - Z obsahu: Slovnaft v rukách politikov.Zlato na pozadí menových obchodov. Kapitálový trh v Poľsku, Česku, Maďarsku. RM-Systém Slovakia november-december 1994. Komodity na svetových trhoch. TOP 100 - najúspešnejšie akcie v aukciách RM-Systému Slovakia (október-december 1994). Možné príjmy z prvej vlny kupónovej privatizácie v SR.