Development of Innovation System in Slovakia - Zajac, Štefan
Definícia koncepcie národného inovačného systému (NIS) v SR. Medzinárodné perspektívy NIS. Transformácia NIS po r. 1989. Opatrenia na zlepšenie výkonnosti a riadenia národného inovačného systému.