Fond národného majetku SR
Postavenie Fondu národného majetku SR (zriadený zákonom SNR č. 253/1991 Zb.). Majetok Fondu. Orgány a organizačné útvary Fondu. Výsledky Fondu národného majetku SR v oblasti realizácie rozhodnutí o privatizácii za rok 1995.