Vychodené cesty k dobrým ekonomickým výsledkom - Šikasu, T.
Rozhovor časopisu s prof. T. Širasuom o výsledkoch japonskej privatizácie. Porovnanie japonskej a slovenskej privatizácie a odporúčania pre Slovensko.