Brnianske výstavy potvrdili, že cestovný ruch čoraz viac búra hranice nielen medzi štátmi, ale i regiónmi - Janků, Jaroslav
Z obsahu: Slovenská agentúra pre cestovný ruch aj v treťom roku so skromnými prostriedkami. Ski Jasná pokračuje v investíciách. Snowboardisti v Tatrách. Angličania pomohli.