Obchod v USA - Krásný, Tomáš
Špecifiká trhového prostredia v USA. Základné charakteristiky obchodu v USA. Väčšina moderných predajných metód a obchodných technológií má svoj pôvod v USA. Obchod v USA sa podieľa na tvorbe hrubého národného produktu približne jednou tretinou. Štruktúra maloobchodnej siete. Segmentácia obchodného trhu. Obchodné firmy v USA.