Obchod súčasťou systému. 2 Uplatnenie nástrojov marketingového mixu - Daňo, Ferdinand, 1959-
Obchod - neoddeliteľná súčasť celospoločenského distribučného systému. Dva funkčné subsystémy distribúcie: 1. akvizičný distribučný systém, 2. logistický distribučný systém (systém fyzickej distribúcie). Fázy životného cyklu produktov. Značka a cena. Push a Pull stratégia.