Ako zvýšiť obrat v predajni? - Rážová, M.
Programové systémy pre úspešný predaj. Vysoký obrat vyvoláva vysoká návštevnosť. Propagačné akcie v predajniach. Združené ponukové akcie. Propagačný stánok v predajni. Vyhodnocovanie úspešnosti propagačných akcií.