Ruský medveď - Šucha, Jozef
Výsledky rozvoja ekonomiky Ruskej federácie v r.1995, makroekonomické ukazovatele. Predpoklady hospodárskeho rastu. Vývoj hospodárskych vzťahov medzi SR a RF. Niektoré obchodné prognózy a možnosti. Vzťahy k Slovenskej republike. Finančná a menová politika, bankovníctvo. Podnikateľské prostredie. Zahraničné investície. Daňový systém. Formy zahraničných investícií. Obmedzenie činnosti zahraničných investorov. Skúsenosti z obchodnej činnosti v Rusku.