Kapitálové trhy v strednej a východnej Európe môžu v raste prekonať nové ázijské trhy, tvrdia analytici
Situácia na kapitálovom trhu Ruska, Maďarska, Poľska a Česka. Nárast ruského referenčného indexu RTS, hlavného maďarského indexu BUX, varšavského indexu WIG a českého referenčného indexu PX-50 v prvom obchodnom týždni r.1997.