Nie veľký porazí malého, ale rýchly chytí pomalého Príloha - Heideloff, F.
Stratégie nadnárodných spoločností. Prístupy na trhy. Zložitosť konkurenčných vzťahov. Stanovenie vstupov strategických cieľov. Charakteristika prostredia nadnárodných firiem. Podmienky, ktoré musí spĺňať firma, aby sa udržala na trhu.